Forhandler Info

 

Har du allerede en etableret virksomhed eller er du i gang med at starte en, så kontakt os og hør nærmere om alle de muligheder som vi giver til vores nuværende som fremtidige forhandlere.

Hos Kompositsten tegner, designer og importerer vi selv vores produkter. Vi har samlet de mest kendte kompositstenstyper på ét sted. Vi importerer dem som færdige produkter efter kundens mål, men også som rå plader, samt alle former for gulvbelægning.

Det gør os til den importør i Danmark som har flest kompositstenstyper. Derfor kan vi også tilbyde nogle særdeles konkurrencedygtige priser, samt produkter som ikke kan findes i mange andre forretninger. Du kan dermed træffe nogle mere unikke valg.

Du handler hos os, som ganske alm. kunde under dansk lovgivning. Udover at du kan realisere større ordrer hos os, kan vi også levere mindre mængder/partier.

Vi har hurtige leveringstider. Afhængig af materialetypen og ordrens størrelse kan leveringstiderne være fra en uge og opefter. Et samarbejde med os vil derfor nemt kunne øge dine muligheder for en god indtjening.

Som forhandler får du detaljerede oplysninger om produkterne, kataloger, andet reklamemateriale samt prøver på de mest solgte materialer.

Ønsker du at blive forhandler af Kompositsten's produkter eller har du spørgsmål om vores produkter bedes du rette henvendelse til os på

tlf.: 2961 2950

mail.: info@kompositsten.dk

Venlig hilsen

Kompositsten.dk